Fashion

Amal Clooney - stil şi eleganţă la o petrecere organizată de Prinţul Charles

andreea voicu
March 14, 2019 10:57 AM

George Clooney şi soţia lui, Amal Clooney, fac parte din cercul de prieteni ai familiei regale britanice. Cei doi s-au numărat printre puţinele persoane publice care au luat parte la nunta lui Meghan Markle şi Prinţul Harry, care a avut loc pe 19 mai 2018.

Pe aceeasi temaAmal Clooney a purtat o ținută de peste jumătate de milion de dolari

Amal Clooney – stil şi eleganţă la o petrecere organizată de Prinţul Charles

De atunci, Amal Clooney a devenit o prezenţă fidelă a party-urilor organizate de membrii familiei regale. Recent, actorul şi frumoasa lui soţie au fost invitaţi la o petrecere organizată de Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii. Printre invitaţii de seamă s-au numărat şi actorii Luke Evans şi Benedict Cumberbatch.

Ca deobicei, Amal Clooney, în vârstă de 41 de ani, a fost în centrul atenţiei, ea fiind cunoscută pentru apariţiile elegante la evenimente publice. Nici de data aceasta, avocata nu a dat greş în privinţa ţinutei alese.

Amal Clooney a optat pentru o rochie albă, lungă, fără bretele, iar pe deasupra acesteia a purtat o capă pe un singur umăr, în aceeaşi nuanţă. Soţia lui George Clooney a fost, de departe, cea mai bine îmbrăcată de la cina organizată de Prinţul Charles, ea fiind admirată de toată lumea prezentă.

De asemenea, Amal Clooney a fost prezentă şi la New York, la petrecerea baby shower pentru copilul lui Meghan Markle. Avocata este o prietenă apropiată Ducesei de Sussex şi s-a ocupat îndeaproape de organizarea petrecerii.

Amal şi George Clooney sunt fericiţii părinţi a doi copii, Ella şi Alexander, care vin să întregească minunata poveste de dragoste pe care cei doi o trăiesc de câţiva ani.

Considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, George Clooney s-a căsătorit cu Amal Alamuddin, o avocată specializată în drepturile omului în 2014, la Veneţia, evenimentul fiind considerat „nunta anului’ atunci.

Cei doi se cunoscuseră datorită activităţii ei profesionale, iar Amal a refuzat iniţial să-i dea numărul de telefon. Până la urmă, actorul a aflat adresa de email a lui Amal, iar între cei doi a început un schimb de mesaje, iar într-un final, Amal a acceptat să iasă împreună cu el.

Sursa: Daily Mail