Fashion

Amal Clooney a purtat o ținută de peste jumătate de milion de dolari

Verdict.ro
June 3, 2018 09:00 AM

Amal Clooney a fost, de departe, cea mai bine îmbrăcată prezență de la nunta regală. Meghan Markle și cu Prințul Harry s-au căsătorit luna trecută la castelul Windsor, înconjurați de 600 de oaspeți.

Avocata celebră, Amal Clooney a purtat o rochie făcută la comandă pentru ea, semnată Stella McCartney, asortată cu o pălărie galbenă și voal. Look-ul glamouros a fost completat de o geantă – plic aurie și pantofi Gianvito Rossi. Totuși, accesorizarea este cea care a scos-o din anonimat, bijuteriile fiind marca Lorraine Schwartz.

Outfit-ul lui Clooney a costat mai mult de jumătate de milion de dolari, conform presei străine. Cum a reușit aceasta să aibă o ținută atât de scumpă? Ei bine, în primul rând Stella McCartney nu muncește ieftin. Ba din contră. Iar pălăriile Stephen Jones pot ajunge și la mii de dolari. Dar cerceii au costat o sumă relevantă de bani, iar aceștia au fost cei care au dus ținuta lui Clooney la standarde de sute de mii de dolari.

Bijuteriile de 17 carate se vând la 500.000 de dolari și se găsesc la Bergdorf Goodman și Harrods London.

Chiar dacă Meghan a sclipit la nunta sa în bijuterii scumpe marca Cartier, află că nici Amal Clooney nu s-a lăsat mai prejos. Soția actorului George Clooney este mereu o apariție senzațională la orice eveniment.

Foto: Hepta