News

Amalia Enache a reușit cu succes să-și țină viața personală privată! Cine este tatăl fiicei sale

Verdict.ro
January 18, 2019 15:06 PM

Amalia Enache a devenit mamă în august 2016. Prezentatoarea știrilor Pro TV a creat, însă, un mister în jurul celui care i-a dăruit primul copil.

Tatăl fiicei sale este păstrat secret încă din momentul în care știrista a rămas însărcinată. Cu toate că a făcut tot posibilul pentru a distrage atenția de la acest subiect, Amalia a avut câteva scăpări.

În această vară, prezentatoarea TV a petrecut mult timp alături de fostul ei coleg de la Pro Tv, Claudiu Anghel. Tânărul a lăsat pentru o perioadă plajele exotice din America de Sud şi a revenit în România. Acesta s-a fotografiat chiar în bucătăria Amaliei.

Amalia Enache a reușit cu succes să-și țină viața personală privată! Cine este tatăl fiicei sale

Amalia îşi tine cu succes viaţa de familie departe de ochii curioşilor. Vedeta a tot plimbat-o pe micuţa Alma, care recent a împlinit doi ani, încă de când era un bebeluş.

Au stat luni bune în America de Sud, la plajă, iar acum au început să mai cunoască şi locurile pitoreşti din ţară, scrie Click!. Amalia şi-a dus fetiţa la Electric Castle, la Cluj, destinaţie unde a petrecut şi cu presupusul tată al copilului ei.

Amalia pleacă în Barcelona cu fiica ei. „Chiar mâine plecăm din țară. Nu luăm absolut nici o jucărie cu noi, pentru că la această vârstă, copiii – și eu am încurajat asta – se joacă cu orice.

Ne jucăm cu frunzele de pe jos, nu trebuie să cărăm mormane de jucării după noi, ci găsim lucruri, găsim niște nisip, o scoică. Găsim oriunde ceva cu care să ne jucăm.

Hainele ei sunt foarte micuțe și pentru ea iau strict hainele de necesitate. Între timp, bagajul, pentru că nu mai e nevoie de scutece, s-a mai eliberat. Și eu m-am mai relaxat.

În general, prefer lucrurile foarte mici, cum sunt cremele în recipiente mici, ca să nu car ditamai borcanul. Totul foarte mic”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.