Fashion

Amalia Enache, confundată cu Shakira, în Barcelona

nicoleta.ispasescu
March 16, 2019 13:25 PM

Am stat de vorbă cu frumoasa prezentatoare de știri, Amalia Enache, despre stilul ei și cum a reușit să rămână autentică pe tot parcursul anilor, în ciuda evoluțiilor trendurilor.

Amalia Enache ne-a mărturisit că ea a rămas constantă în ceea ce privește stilul vestimentar pe care îl adoptă, mizând întotdeauna pe clasic. Admiră și ținutele extravagante, însă este de părere că nu i se potrivesc.

„Am rămas constantă. Chiar în ciuda criticilor am rămas pe calea mea, pentru că așa mă simt bine. Sunt o femeie care se simte foarte bine în rochii. Admir foarte mult ținutele îndrăznețe, dar nu aș ști să le port. Eu nu am o fire excentrică. Îmi plac foarte mult rochiile, tot ce ține de zona asta mai fluidă, mai feminină și da, îmi plac paietele și sclipiciul”.

Deși nu este vreun trendsetter, prezentatoarea de știri este la curent cu tendințele și s-a educat de-a lungul timpului în ceea ce privește moda.

Dacă la inceputurile sale ca jurnalistă de teren Amalia nu avea prea mult timp să se gândească la ținutele ei, ulterior, după ce a intrat în vizorul stiliștilor și al criticilor de modă, aceasta a luat notițe și s-a perfecționat.

„Eu am învățat foarte mult din critici. Eu nu aveam foarte mult timp. Am fost jurnalist de teren, umblam foarte mult în treaba mea și nu aveam timp să răsfoiesc reviste de modă. În momentul în care am ajuns foarte mult în vizorul presei și al poliției de fashion, am început să învăț lucruri de acolo. Foarte mult. Și m-a ajutat”.

Amalia Enache, confundată cu Shakira în Barcelona

Amalia Enache arată mai tânără pe zi ce trece și a fost înzestrată de Mama-Natură cu o frumusețe naturală extraordinară.

Aflată în vacanță în Barcelona, unde ne-a mărturisit că obișnuiește să petreacă iernile, Amalia Enache a fost confundată cu Shakira.

„Eu am părul ondulat natural și în Barcelona mai strigau după mine „Shakira”, pentru că ea merge foarte mult pe acolo. În glumă, desigur”.

Întrebată care sunt vedetele pe care le admiră cel mai mult, Amalia declară că din România nu ar fi nimeni, însă sunt câteva vedete internaționale pe care le place din mai multe puncte de vedere.

„Urmăresc niște vedete internaționale care îmi plac din mai multe puncte de vedere. Îmi place foarte mult Jennifer Lopez. Sunt mai multe care îmi plac. Tot internațional îmi place foarte mult Marion Cotillard și Penelope Cruz, care mi se pare desăvârșită, impecabilă. În România, nu m-am gândit. Nu mi se pare că e un model de urmat”.