Video

Amalia Enache, despre evoluția sa vestimentară: „Când am început eu meseria asta, nu era povestea asta a designerilor români”

adelina.duinea
June 15, 2019 17:16 PM

Amalia Enache a participat și totodată prezentat evenimentul aniversar al revistei Marie Claire. Prezentatoarea TV a purtat o rochie lungă, fluidă, în dungi bleu deschis și albe, pe care mărturisește că i-a fost greu să o aleagă, dat fiind codul vestimentar și locația petrecerii. Imagini în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaCe au purtat celebritățile în ultima seară a Festivalului de la Cannes 2019

Amalia Enache și-a dat singură Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută și a doua oară

„Este întotdeauna foarte greu să alegi o ținută când e de respectat un dress code care este „cocktail in the garden”.

Cumva, în grădină, te scoate din tocurile cui. Pe de altă parte, pentru că am prezentat acest eveniment, întotdeauna iau în considerare faptul că eu sunt cea de pe scenă și trebuie să fie și rochia de scenă.

Atunci am găsit această variantă care este lungă, dar nu este foarte prețioasă, nu este cu pietre. Și urmează principiul rochiilor pe care eu le ador din ce în ce mai mult, cele care nu se șifonează.”

Cât de mult și schimbat stilul?

Întrebată cât de mult i s-a schimbat stilul de-a lungul timpului, vedeta TV a mărturisit: „E posibil. Eu am început în urmă cu 20 de ani. Cred că la oricine te uiți la fotografiile din urmă cu 20 de ani, toate avem asta.

Te îngrozești. Nu neapărat vedetă. Ne uităm la poze și zicem: Doamne, ce era în capul meu? Când am început eu meseria asta, în urmă cu 22 de ani, nici nu prea găseai. Nu era povestea asta a designerilor români. Era o piață foarte diferită.

Citește și: Ce au purtat invitații la petrecerea aniversară Marie Claire 11 ani

Nici evenimentele nu câștigaseră acest ștaif și nu existați nici voi, cei care critică. Din critică întotdeauna înveți. În critică întotdeauna au existat și ponturi ale stiliștilor.

Atunci da, e normal să se fi schimbat, sper eu, destul de multe. În principiu, asta ar trebui să însemne o evoluție.”

Vorbind despre vizibilitatea ei în presă, dar și despre cum tratează mesajele pe care le publică pe rețelele sociale, Amalia mai spune: „Nu mă influențează într-atât de mult pe motiv că sunt în această meserie deja foarte în vizorul publicului.

Cumva întâi am fost urmărită de telespectatori. Mie nu mi s-a întâmplat cum li s-a întâmplat altor oameni pentru care povestea asta publică nu exista și deodată rețelele sociale au deschis această cutie a Pandorei.

Prin urmare am pornit în povestea asta a rețelelor sociale și cu suficientă precauție pentru că știu ce înseamnă.”

Citește și: Elena Gheorghe și-a dat singură Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută și a doua oară

 

Amalia Enache și-a comentat singură ținutele! Iată ce a mărturisit

ȚINUTA 1: Aici acesta era codul: roșu. M-am simțit foarte bine. Eu port foarte rar pantaloni și aici am acceptat de la designer o salopetă cu pantaloni. Pentru mine este ceva cu totul și cu totul ieșit din comun.

ȚINUTA 2: Este o rochie pe care o am. Este o rochie din mătase naturală. Este o rochie din garderoba mea. O iubesc foarte mult. Da, o s-o mai port.

ȚINUTA 3: Da, sigur că da. Și îmi place silueta din această fotografie.

ȚINUTA 4: Este o rochie care la vremea aia era un hit. Nu știu dacă aș mai purta acum. Sunt într-o perioadă fără dantelă.

Citește și: Și-au dat singure Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută din nou? Ce au mărturisit Lora, Sore și Raluka