Fashion

Amalia Enache taie toate etichetele hainelor! Care este motivul acesteia

nicoleta.ispasescu
March 18, 2019 21:25 PM

Prezentatoarea de știri Amalia Enache nu este vreo shopaholică convinsă, însă ca orice femeie care se respectă îi plac hainele și accesoriile.

Ca persoană publică trebuie să fii mai mereu la patru ace și să ai o garderobă destul de vastă, infinită ar spune unele vedete. De aici a apărut practica cu împrumutatul hainelor de la diverși designeri sau stiliști.

Cu toate acestea, Amalia Enache ne-a mărturisit că ea nu împrumută neapărat, ci mai degrabă le cumpără.

„Le cumpăr. Asta e o rochie a mea, luată de la un designer român. Adesea le cumpăr”.

Prezentatoarea de știri ne-a mărturisit că militează împotriva curentului „fast-fashion”. Cu alte cuvinte, atunci când alege un produs vestimentar este atentă la folosirea materialelor, să fie de o calitate deosebită și la rezistența în timp prin atenția la detalii și a lucrului manual.

„Eu, de câțiva ani, mă lupt împotriva curentului fast-fashion, și atunci modalitatea mea de a mă lupta cu asta și de a avea totuși suficiente haine, este să mă duc spre designeri, spre cei care lucrează, știu că au niște croitorese din România, nu treaba asta că plătesc o muncitoare din China cu un dolar pe lună…E greu să reziști pentru că sunt ieftine lanțurile mari. La câteva zile după ce sunt pe podium, sunt și în magazine”.

Amalia Enache taie toate etichetele hainelor! Care este motivul acesteia?

Celebra prezentatoare a știrilor Pro Tv a declarat că cel mai important este să te îmbraci în ceva care te face să te simți bine, indiferent de preț.

„Știu sigur-sigur că nu-mi plac hainele cu logo-uri evidente și am învățat de la Prințesa Marina Sturdza să tai toate etichetele. Pentru că trebuie să te îndrăgosteși tu de haină și să nu conteze că scrie pe ea Topshop, de exemplu, sau scrie Saint Laurent. Mi se pare că arta asta e, să combini ceva de designer cu ceva basic”.