Vedete

Amalia, fosta horoscopistă de la Neatza, declaraţii despre relaţia sa. Cum şi-a cunoscut alesul inimii: "A fost dragoste la prima vedere"

hermina.hagianu
June 16, 2021 12:26 PM

În urmă cu câţiva ani, Amalia s-a retras din lumina reflectoarelor! Fosta horoscopistă de la Neatza se poate considera o femeie împlinită şi fericită, iar despre cum a decurs viaţa sa în ultimul timp a vorbit chiar frumoasa şatenă în cadrul unei emisiuni TV.

Norocul pare să îi fi surâs vedetei pe toate planurile! Recent, a fost ziua de naştere a celebrei şatene, iar cu această ocazie le-a povestit fanilor săi cum arată în prezent viaţa sa.

După ce s-a retras din televiziune, fosta horoscopistă a trecut prin câteva schimbări majore atât pe plan profesional cât și personal. În cariera sa nu i-a fost teamă nicio secundă să o ia de la 0, iar în ceea ce priveşte situaţia sentimentală, tânăra nu a fost mai fericită niciodată.

Vedeta a ales să încheie relaţia cu tatăl copilului său în urmă cu ceva timp şi niciodată nu s-a temut să îşi crească băiatul singură. După orice furtună iese soarele, iar acest lucru s-a întâmplat şi în cazul său. De ceva timp, Amalia se iubește cu un pilot de avion, iar cei doi par a fi suflete pereche.

„Eram stiudentă la Politehnică, la Master, și ne-au spus la un moment dat că la Tusla se va face un show aviatic și m-au întrebat dacă vreau să particip ca și voluntar și m-am dus. Ne-am cunoscut și un prieten ne-a spus: ”Voi doi trebuie să fiți împreună”. De atunci suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Amalia, la Antena Stars.

Partenerul o susţine în noua carieră

Pe lângă aceste lucruri, Amalia a explicat faptul că are din partea iubitului său sprijinul necondiţionat atunci când vine vorba de cariera sa şi nu numai.

În ceea ce priveşte noul său job, frumosa şatenă povesteşte faptul că este încă la început și mai are multe de învățat, dar partea bună este că îi place foarte mult ceea ce face: „E foarte mult de învățat. Încă sunt stagiar și încă mai am de învățat. (…) Îmi pace foarte mult. Am niște colegi extraordinari”, a mărturisit Amalia.

 

Sursă foto: Instagram