Beauty

Amalia Năstase, despre silueta ei: „Nu mai suport să fiu grasă” Ce decizie a luat

Verdict.ro
March 14, 2019 16:37 PM

Amalia Năstase nu este deloc mulțumită de silueta ei. După ce a devenit mamă pentru a treia oară, Amaliei i-a fost greu să revină la silueta de odinioară. A luat 30 de kilograme și n-a mai reușit să scape de ele. Acum, însă, s-a hotărât! Este la regim.

Amalia Năstase, despre silueta ei: „Nu mai suport să fiu grasă” Ce decizie a luat

„Totul a început acum patru ani. Metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară.

Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi. Dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că „aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, fie că operaţia de tăiere a stomacului ar fi singura soluţie. 

Am exclus vehement o intervenţie foarte la modă în ultimul timp. Am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă. Resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opţiune. Aşa că azi am hotărât. Cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieţi, încerc să schimb ce alţii consideră că nu se poate schimba”, a scris Amalia Năstase în mesajul său, potrivit OK! Magazine.

Regimul Amaliei Năstase

Ca să arate că s-a ţinut de cuvânt, Amalia Năstaseîşi ţine la curent zilnic fanii cu programul său de slăbit, numit dieta oloproteică.

„Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile.”

Ce poate mânca în restul zilei?

„De exemplu, la prânz, lista dr. Giuseppe Castalado conţine variante de legume la alegere sau parţial combinate. Dar nu într-o cantitate mai mare de 200 de grame. Broccoli, anghinare, conopidă, castraveţi, ciuperci, salată verde, vinete, roşii de salată, napi, ridichi, ţelină, spanac, varză creaţă sau dovlecei, zucchini.

Alături de carne de vită, viţel, piept de pui sau de curcan, muşchi de porc slab, doradă, cod sau somon sălbatic, creveţi, calamari, caracatiţă, şi acestea în gramaje precise, cuprinse între 180 şi 280 de grame.”

„În a doua zi de dietă am făcut un test de intoleranţă alimentară şi apoi o perfuzie IV cu vitamina C şi cu B-uri pentru întărirea imunităţii. Nu sunt obligatorii, dar sunt binevenite”, mai spune Amalia Năstase.