News

Amanda Seyfried a născut în secret! Vedeta, mămică pentru a doua oară

iulia.statie
September 29, 2020 10:30 AM

Amanda Seyfried trăiește cele mai frumoase clipe! Actrița a născut în secret un băiețel. Ea și soțul ei, Thomas Sadoski, au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Nina.

Pe aceeasi temaAmanda Seyfried, pe covorul roșu într-o rochie HM! Cum arată ținuta cu care a întors privirile tuturor

Amanda Seyfried a născut un băiețel

Vestea că actrița, în vârstă de 34 de ani, a adus pe lume un bebeluș a fost făcută pe social media, pe contul War Child USA, așa dezvăluindu-se și prima fotografie cu micuțul băiețel. Numele încă nu a fost spus de aceștia.

„Încă de la nașterea fiicei noastre, în urmă cu trei ani, angajamentul nostru față de copiii inocenți ce sunt brutal afectați de conflicte și război a fost o forță care ne-a condus viețile. Imediat cu nașterea fiului nostru, munca noastră cu INARA și War Child a devenit, pentru noi, Steaua Nordului.”, au explicat aceștia în declarație.

Amanda Seyfried și Thimas Sadoski se cunosc încă din 2015, de pe scena unui teatru din New York, însă, s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei The Last Word, în 2016. În martie 2017 cei doi își uneau destinele, când actrița era deja însărcinată, fetița lor, pe nume Nina, născându-se la câteva săptămâni după nuntă.

În 2019, ea dezvăluia că îi este greu să ‚planifice’ un copil, așa că ea și soțul ei nu erau siguri dacă vor mai avea un al doilea micuț.

Ce spunea Amanda Seyfried despre al doilea copil în trecut

„Dacă se întâmplă, o faci să meargă. Vreau să rămân însărcinată din nou, dar nu sunt încă gata să am vreo secundă liberă. Mi-ar plăcea ca fetița mea să fie la școală și să am propriul timp de petrecut cu bebelușul. Dar este greu de planificat.”, povestea ea.

Familia s-a izolat la ferma lor, ce se află în New York, după cum a povestit actrița: „Mama mea locuiește cu noi, este bona noastră. Viața mea este minunată pentru că ea este ca al treilea părinte. Sunt norocoasă, știu că sunt.”

Cât despre cum le-a mers în perioada aceea, cei doi soți s-au descurcat minunat: „În acele zile, mă trezeam, coboram, îmi beam cafeaua și stăteam cu fiica mea, iar apoi cu Tommy și hrăneam animalele. Știți ce? Familia noastră încă este împreună. Cu siguranță căsnicia mea este mai puternică. Pandemia de coronavirus este dificilă pentru oameni.”