Fashion

Amanda Seyfried a purtat bijuterii în valoare de 1 milion de dolari la Globurile de Aur 2021

iulia.statie
March 1, 2021 13:44 PM

Rochia Oscar de la Renta plină de flori ne-a cucerit pentru totdeauna, așa că imaginea Amandei Seyfried într-o creație roz ne va rămâne pentru totdeauna în minte. În același timp, frumoasa actriță a optat și pentru bijuterii extrem de scumpe, chiar dacă și-a petrecut noaptea acasă.

Pe aceeasi temaGloburile de aur 2021: lista completă a câștigătorilor

Amanda Seyfried a optat pentru bijuterii foarte scumpe. Ce a purtat la Globurile de Aur 2021

Amanda Seyfried a fost nominalizată pentru prima oară pentru interpretarea personajului Marion Davies în ’Mank’, iar, pentru a sărbători ocazia, aceasta a purtat accesorii în valoare de 1 milion de dolari, semnate Forevermark, ce au făcut-o să strălucească.

„Se simte bine, este prima mea nominalizare. O să mă scufund în această idee. Se întâmplă atât de multe…iar viața merge mai departe. O să îmi ia o zi.”, a spus vedeta despre evenimentul grandios pentru publicația Entertainment Tonight.

Pentru accesorii, ea a optat pentru cercei Forever Mark, făcuți din platină și aur, ce ajung undeva la 10,43 karate. Pentru a avea și un colier spectaculos, aceasta a ales Forevermark by Rahaminov Diamond Choker în aur alb, ce ajunge la 12,35 karate.

Amanda Seyfried se bucură că evenimentul a avut loc în mediul online. Care este motivul

Bineînțeles, apariția ei diafană și feminină a fost extrem de apreciată și ne bucură faptul că actrița nu a renunțat la glamour chiar dacă a participat la Globurile de Aur din intimitatea casei sale. Când a venit vorba de beauty, ea a optat pentru bucle lejere și un machiaj luminos în nuanțe de roz, în stilul Old Hollywood.

Se pare că Amanda Seyfried s-a bucurat de faptul că Globurile de Aur s-au desfășurat în mediul digital în acest an, spre surprinderea tuturor. Actrița a dezvăluit că a putut să petreacă mai mult timp cu micuțul ei, ce a purtat un costum, dar și cu familia soțului său.