News

Amber Heard susține că Johnny Depp a acuzat-o că l-a înșelat cu Leonardo DiCaprio și Channing Tatum

iulia.statie
July 21, 2020 12:35 PM

Amber Heard a fost chemată în instanță pentru a depune mărturie în procesul de calomnie intentat de Johnny Depp împotriva trustului News Group Newspapars, după ce tabloidul The Sun a publicat un articol în care acesta era descris ca fiind un soț abuziv.

Pe aceeasi temaAmber Heard a rămas fără job după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de violență domestică

Ce acuzații îi aduce Amber Heard lui Johnny Depp

Aceasta a susținut că actorul a acuzat-o de faptul că a avut aventuri cu alte staruri alături de care a jucat în mai multe pelicule.

„M-a acuzat de faptul că am avut idile cu toate co-starurile mele, film după film: Eddie Redmayne, James Franco, Jim Sturgess, Kevin Costner, Liam Hemsworth, Billy Bob Thornton, Channing Tatum, chiar și cu femei cum ar fi Kelli Garner.”, a spus actrița.

Ba chiar, Amber, în vârstă de 34 de ani, a susținut că actorul ar fi acuzat-o de faptul că ar fi avut o idilă romantică împreună cu Leonardo DiCaprio, doar pentru faptul că au participat împreună la un casting: „Mă ironiza în legătură cu asta, mai ales când era beat sau se droga, avea porecle pentru fiecare dintre co-starurile pe care le considera o amenințare sexuală. De exemplu, Leonardo DiCaprio era ‚cap de dovleac’, Channing Tatum era ‚cap de cartof’”

Amber și-a acuzat fostul soț de faptul că ar fi încercat să îi distrugă cariera cu presupusul lui comportament. Ea a povestit că Johnny îi spunea că a vorbit cu oameni ce știu totul despre aventurile ei: „El încerca să mă prindă prin a îmi lua telefonul sau spunându-mi că cineva i-a spus că aș fi avut o aventură, să se comporte ca și cum ar avea informații ce dovedesc asta, când eu chiar nu am avut.”

Amber Heard, declarații șocante despre mariajul cu Johnny Depp

După cum susține actrița, totul a escaladat rapid, încât Johnny cerea să știe totul despre scenele romantice din proiectele soției sale. „El chiar primea copii ale scenariilor pe care le aveam, fără să mă întrebe, doar pentru a le revizui singur. Regulile lui au devenit din ce în ce mai stricte în fiecare an cu privire la ce scene de nuditate erau acceptate, dorindu-și să afle toate detaliile scenelor, punându-mi din ce în ce mai multe restricții cu ce puteam și ce nu puteam face.”

Din cauza acuzațiilor aduse de fostul soț în timpul mariajului, actrița susține că a început să refuze roluri ce știau că nu o să îi placă.

Procesul lui Johnny împotriva trustului de presă ar trebui să se încheie la finalul săptămânii viitoare. Cei doi au avut parte de un divorț extrem de mediatizat, ținând cont că Amber și-a acuzat soțul în nenumărate rânduri de violență, iar actorul a negat vehement de fiecare dată aceste acuzații. Că răspuns la afirmațiile despre infidelitate, Channing Tatum a declarat pentru E!News că sunt lipsite de sens și absolut neadevărate.