News

Amber Rose, mamă pentru a doua oară la 35 de ani

iulia.statie
October 11, 2019 16:51 PM

Amber Rose, 35 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară. Fotomodelul a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Slash Alexander Edwards.

Pe aceeasi temaKim Kardashian anunță data lansării parfumului său

Amber Rose, mamă pentru a doua oară la 35 de ani

Slash Alexander este primul copil al fotomodelului împreună cu iubitul, Alexander „AE” Edwards’. Amber Rose mai are un băiețel în vârstă de șase ani, pe nume Sebastian Taylor Thomaz, împreună cu artistul Wiz Khalifa.

La scurt timp după fericitul eveniment, iubitul ei, Alexander, i-a făcut o declarație de dragoste modelului pe un site de socializare.

„Slash Electric Alexander Edwards…lumea este a ta acum. Mulțumesc Amber pentru că mă iubești așa de mult încât să îți supui trupul la a-mi aduce soarele în această lume. Niciodată nu aș putea să fiu așa puternic ca și tine. Slash, ești un rockstar!”, a scris acesta.

Rose a mai avut relații în trecut cu Wiz Khalifa și Kanye West. Modelul a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară în aprilie. Aceasta a publicat o poză pe un site de socializare unde i se putea observa burtica de viitoare mămică.

„Eu și Alexander suntem foarte fericiți să vă anunțăm că avem un mic băiețel pe drum. Apropo, Sebastian este foarte entuziasmat pentru a deveni frate mai mare!”, a scris Amber.

Amber Rose este o vedetă foarte controversată. Relațiile ei dar și ținutele provocatoare pe care modelul alege să le poarte au fost de-a lungul timpului subiecte de știri. Despre Rose s-a mai spus că este principala rivală a lui Kim Kardashian atunci când vine vorba despre siluetă.

Sursă: Libertatea pentru femei