Fashion

American girl, Antonia, ne-a dezvăluit la cine apelează în alegerea ținutelor: “Împrumut foarte multe haine de la…“

nicoleta.ispasescu
April 26, 2018 12:36 PM

Antonia nu este numai o cântăreață talentată, dar reușește de fiecare dată să atragă privirile și chiar să fie o inspirație pentru cei din jur.

Stilul vestimentar al frumoasei cântărețe Antonia s-a schimbat cu siguranță față de acum câțiva ani. Dacă în trecut ea oscila între genul ăla de ținute cuminți, dar cu o notă de senzualitate, în prezent Antonia își pune în evidență feminitatea abordând un stil cool și sport, pe genul celebrităților din Los Angeles, California: “I guess, american girl, da. Mulți mă ceartă sau mă taxează spun că “mamă, erai mai finuță înainte“, dar ăsta e stilul meu. Cine mă place, mă place așa“.

De când formează un cuplu cu Alex Velea, Antonia ne-a declarat că o ajută destul de mult în alegerea ținutelor, ba chiar uneori chiar împrumută de la el, având în vedere că se poartă îmbinarea stilurilor între femei și bărbați: Alex mă ajută foarte mult. Suntem amândoi cam pe aceeași direcție și ne ajutăm unul pe altul și chiar împrumut foarte multe haine de la el“.

După cum știe toată lumea, Antonia a trăit ani buni în SUA, însă nu s-ar reîntoarce să locuiască din nou acolo: “Îmi lipsește, da. Să ne mutăm nu, dar să vizităm cu siguranță, da“.

De când a intrat în atenția publicului Antonia a fost tot timpul inclusă în topuri și asta nu a făcut-o să se culce pe-o ureche. Ea vrea să crească cât de mult poate, să fie ascultată peste tot în lume: Cât de departe pot, n-am limite. Aș vrea să ajung să fiu peste tot. Cred că ăsta e un vis foarte comun. Lansez o piesă nouă, tot în engleză și se va chema Hotel Lounge. Am filmat deja clipul și aștept să termin, să facem niște final touches și, gata, lansez!“