Fashion

Amina Muaddi și Mytheresa colaborează pentru o nouă colecție de pantofi

iulia.statie
March 26, 2020 18:26 PM

Mytheresa nu ne-a dezamăgit atunci când a venit vorba de colaborări, iar brand-ul de lux a făcut acum o colaborare pentru cea mai frumoasă colecție, perfectă pentru petrecerile ce vor urma după perioada de carantină.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase 19 rochii cu imprimeu leopard

Amina Muaddi și Mytheresa colaborează pentru o nouă colecție de pantofi

Partenerul pentru această capsulă este designerul Amina Muaddi, iar aceasta o să fie o colecție mult așteptată, ținând cont că brand-ul făcut de aceasta a devenit ușor preferatul celebrităților cum ar fi Gigi Hadid și Kendall Jenner.

În trecut, Muaddi a creat pantofi pentru Alexander Vauthier și Fenty, iar acum își încearcă mâna privind o nouă colaborare.

Design-ul folosit reinterpretează stilul disco, adăugând un twist modern prin culorile vibrante și diamantele adăugate. Cele 10 piese sunt extrem de diferite, de la tocuri glamuroase la sandale cu baretă, existând câte ceva pentru toate gusturile. Totuși, semnătura lui Muaddi o reprezintă tocul geometric, ca un touch sculptural.

Completată cu o campanie în care apare Pernille Teisbaek, un influencer danez, această colecție se anunță a fi fabuloasă, iar sigur acești pantofi nu o să vrei să îi mai dai jos din picioare.