News

Amna a divorţat de tatăl copilului său! Ce a declarat artista

andreea voicu
July 23, 2019 13:01 PM

Încă un divorţ în showbiz! Amna a anunţat că a divorţat de tatăl copilului său, Cristi. Solista a scris un mesaj pe Instagram, pentru fanii săi. Ea a ales să nu dezvăluie motivul divorţului şi a cerut să îi fie respectată intimitatea.

Pe aceeasi temaAlina Vidican încă este singură la 3 ani după divorţul de Cristi Borcea

Amna a divorţat de tatăl copilului său! Ce a declarat artista

‘Nu mi-am dorit niciodată să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat.

Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține e viața mea personală să rămână așa. De aceea nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, așadar stay tuned’, a mărturisit Amna.

Amna, pe numele său adevărat Andreea Mușat, a fost măritată cu Cristi Mușat, alături de care are și un băiețel, David, în vârstă de 5 ani. Cei doi formau un cuplu de peste 10 ani.

Se pare că Amna s-a confruntat cu probleme în căsnicie după ce a născut. Soţul îi reproşa că este din ce în ce mai neglijat, odată cu venirea pe lume a copilului lor.

‘Sotul mi-a spus ca se simtea neglijat. A fost gelos si mi-a zis: «Tu ai grija doar de el. Esti un satelit in jurul lui. Si eu?!»’, povestea solista pentru un tabloid.

La vremea respectivă, cei doi au ajuns la o soluţie împreună: ‘Totul s-a rezolvat prin comunicare. Daca tunam si fulgeram amandoi, nu ajungeam nicaieri. Uneori, barbatii sunt egoisti si nu inteleg situatia, sunt superficiali. Intr-o relatie, trebuie sa faci compromisuri, dar pana la un punct. Nu poti trage cat pentru doi’.