Beauty

Ana Baniciu așa cum nu ai mai văzut-o până acum! Cum arată artista brunetă

adelina.duinea
March 25, 2019 15:37 PM

Frumoasă și talentată, Ana Baniciu nu încetează să surprindă prin alegerile sale îndrăznețe în materie de vestimentație și frumusețe. Recent, artista a împărtășit fanilor săi de pe Instagram o imagine cu ea având părul brunet.

În vara anului trecut, Ana a suferit o drastică, însă de foarte scurtă durată schimbare de look. Pentru una dintre ședințele sale foto, vedeta a optat pentru o perucă brunetă cu breton, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Iat-o pe Ana Baniciu așa cum nu ai mai văzut-o până acum!

Ana Baniciu așa cum nu ai mai văzut-o până acum! Cum arată artista brunetă

Cu un fizic de invidiat și un chip fără cusur, Ana încearcă întotdeauna să fie altfel. Altfel din punct de vedere artistic, vestimentar și nu numai. Cu un look sexy și mereu fresh, artista devine un cu totul alt „personaj” odată cu schimbarea nuanței părului. Senzuală și misterioasă, Ana arată senzațional într-un body alb-negru întinsă pe o placă viu colorată de surf.

Si bruneta atunci cand vreau.

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu) on

Citește și: Ana Baniciu, în costum de baie la -10 grade

Adeptă a unui look natural, din machiajul Anei nelipsite sunt iluminatorul și rujul nude. În materie de păr, artista rareori experimentează, preferând tunsorile medii și nuanțele calde de blond. În ceea ce privește vestimentația, Ana este adepta unui look sexy și young care i se potrivește de minune!

Citește și: Cum se menține Ana Baniciu în formă!