Living

Ana Baniciu și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Ce a determinat-o să facă pasul ăsta: „Cumva a fost mai grea această despărțire...”

nicoleta.ispasescu
May 3, 2018 14:40 PM

Ana Baniciu este una dintre câștigătoarele primului sezon al emisiunii „Asia Express, unde a lucrat în echipă alături de colega de breaslă și prietena ei bună, Raluka. Până la cei 25 de ani ai săi Ana Baniciu a locuit cu mama ei, însă artista a declarat pentru Verdict.ro că nu de mult a plătit avansul pentru un apartament care va fi doar al ei: „Locuiesc cu maică-mea acum și alaltăieri mi-am dat avans la un apartament. Sunt pe cont propriu dar cumva a fost mai grea această despărțire de ea. Stau cu maică-mea, deci suntem între fete așa”.

Ana ne-a mărturisit că și până acum era pe cont propriu și va fi o problemă pentru ea să se descurce singură. Motivul care bucură acum că va sta singură este acela că va putea da petreceri acasă, care se vor întinde până dimineața și că nu se va mai trebui să dea socoteală referitor la orele la care vine acasă: „Cred că o să fie foarte ok, o să pot să stau până mai târziu cu gașca la mine, să vorbim mai tare și să dăm muzica mai tare. În rest, nicio diferență”.

Cel mai mult o să-i lipsească supele și ciorbele!

Ana a declarat în repetate rânduri că mama ei gătește foarte bine, prin urmare singurul inconvenient al faptului că va sta singură de-acum va fi lipsa unei mese calde. Cu siguranță, însă, va merge des sau o va pune pe mama ei să-i trimită supele și ciorbele ei preferate, fără de care nu poate trăi, după cum ne-a declarat: „În general încerc să mănânc sănătos, gătește maică-mea extrem de bine ciorbe multe, supe multe și astea îmi plac. N-aș putea să trăiesc fără ciorbă niciodată în viața mea”.

Nu doar mâncarea mamei ei o ține pe Ana Baniciu mereu sănătoasă și fresh, ci și două creme minune pe care zice că le folosește și uleiul de cocos, care e bun la toate: „Am două creme care mi se par mie că mi se potrivesc așa. Le schimb odată la ceva vreme, că  se obișnuiește tenul și e ciudat. Sunt mai bărbătoasă așa, nu sunt eu cu creme, cu chestii dinastea. În schimb folosesc pentru piele ulei de cocos. E bun la absolut orice”.