Fashion

Ana Morodan, despre atuurile personale! Cum reușește să câștige bani din blogging

alexandra dutu
May 21, 2018 14:23 PM

Ana Morodan a participat, joi seara, la lansarea colecției HUGO BOSS primăvară-vară 2018. Bloggerița a vorbit despre atuurile sale și ce îi face pe oameni să o urmărească în online.

Pe aceeasi temaAccesoriile favorite ale vedetelor: pălării, șepci, caschete! Tu ce alegi?

Reporterul Verdict.ro a profitat de întâlnirea cu Ana Morodan și a întrebat-o pe aceasta cum și-a format stilul vestimentar și să-și creeze o imagine în mediul online.

”În seara asta, port Hugo Boss. Stilul meu este dramatico-comico. Stilul meu e plin de umor. Oamenii se uită la mine și cred că sunt nebună de legat. Mi se pare amuzant să pot purta o rochie de seară și ziua, și la piață. Pentru mine e simplu: îmbrac o rochie de seară oricând oriunde. Nu sunt un specialist și nu îmbrac pe nimeni. Pe nimeni, decât pe mine. Am primit cred că și critici. Așa mă simt eu confrotabil. Asta mi se pare foarte mișto la mine: că nu trebuie să dau multe explicații. Pasiunea mea pentru fashion a început când mi-am dat seama că pot face bani din asta. Mă gândesc că plec din țară o dată la două săptămâni. Vreau să dezvolt alte 2-3 bussines-uri pe internet, pe care să pot să le gestionez de oriunde”, a declarat Ana Morodan pentru Verdict.ro.