Video

Ana Morodan, despre clișeele din social media: "Eu nu urmăresc clișee, doar clișeele Morodan"

iulia.statie
November 1, 2019 14:46 PM

Miercuri, 30 octombrie, a avut loc petrecerea The Millenian Aristo Party – ediția Dilusion | Illusion, una dintre cele mai glam petreceri ale anului.

Pe aceeasi temaVIDEO EXCLUSIV: Ce obiecte are Ana Morodan în geantă! La asta nu te-ai fi așteptat

Evenimentul a fost unul inedit, căci fiecare invitat a fost rugat să danseze cum nu a făcut-o niciodată, să creadă în magie și să dea uitate iluziile create de social media și deziluziile perfecțiunii digitale.

Gazda a fost Ana Morodan, ce a ales o ținută glittery, stilul ei inconfundabil atrăgând toate privirile.

Decorul a fost unul în ton cu Halloween-ul, bineînțeles, un Halloween glam și plin de surprize, țesut cu pahare de cristal și mese pline de sclipici.

Ana Morodan a vorbit despre iluziile și clișeele din social media, dar și despre cine aduce magia în viața ei și ce o inspiră pentru a crea ținute inedite așa cum a fost aceea de la petrecere.

„Iluziile cel mai des create de aceasta sunt faptul că like-urile înlocuiesc contul din bancă, prietenii virtuali sunt prieteni reali și în general succesul se numără în reach-ul de pe Instagram.”, a dezvăluit Ana despre iluziile formate în social media.

Ana Morodan, despre clișeele din social media: „Eu nu urmăresc clișee, doar clișeele Morodan”

Întrebată despre ce clișeu ar vrea să dispară, Ana a spus că fiecare ar trebui să facă exact ce își dorește: „Eu nu urmăresc clișee, doar clișeele Morodan. Să facă fiecare ce vrea.”

Cât despre magia din viața ei, ei bine, aceasta este dată de socializare: „Socializarea mea cu tine, socializarea one cu one și o doză de real”

„Toată nebunia din viața mea superbă, în care nicio zi nu seamană cu altă și în care realmente chiar totul este magie”, a spus Morodan despre ce a insiprat-o să aleagă o ținută așa inedită.

„Este un eveniment monden diferit de alte evenimente pentru că aici toată lumea își permite să fie exact cum este cu adevărat, nu trebuie să pozeze în a fi altcineva.”, a dezvăluit Ana Morodan despre petrecerea The Millenian Aristo.