General

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, fac echipă la Masked Singer România

irina.letitia
February 26, 2020 15:19 PM

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt vedetele care vor face echipă la Pro Tv din această primăvară, în cadrul celui mai nou format anunțat de postul tv, Masked Singer România.

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, fac echipă la Masked Singer România

Incepând cu primăvara aceasta, un nou show tv va putea fi urmărit pe micile ecrane. Este vorba despre un format nou, care a adunat deja o echipă celebră. Cele 4 vedete, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiu și Horia Brenciu, alături de alte 12 celebrități vor face parte dintr-un proiect inedit. Scenariul emisiunii prevede ca detectivii să ghicească cine sunt cele 12 vedete costumate din cap până în picioare, primind totuși indicii de la acestea.

In timp ce Horia Brenciu și Inna sunt deja familiarizați cu prezența pe micile ecrane, grație emisiunilor la care au participat în calitate de jurați în trecut, pentru Ana Morodan este a doua experiență televizată, iar Codin Maticiuc va fi pentru prima oară în această ipostază. Toti cei 4 ”detectivi” s-au arătat foarte entuziasmați de noul proiect, care promite să fie cu adevărat incendiar.

Contesa Morodan, așa cum este supranumită una din cele mai în vogă bloggerițe de la noi, a declarat că această nouă provocare este ”mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat” (sursa:protv.ro).

Ana Morodan Sursa: facebook
Ana Morodan Sursa: facebook

 

Codin Maticiuc, la rândul său,  beneficiază de o experiență bogată în lumea showbiz-ului și crede că rolul pe care îl va avea la emisiunea Masked Singer i se potrivește mănușă” a declarat acesta pentru postul tv.  

Codin Maticiuc Foto: facebook
Codin Maticiuc Foto: facebook

 

Inna, una dintre cele mai iubite vedete din România, dar și de peste hotare, își va folosi flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a intra cât mai bine în pielea unui detectiv, ce are ca misiune să descopere cine sunt celebritățile din spatele măștilor.

Inna Foto: facebook
Inna Foto: facebook

 

Horia Brenciu beneficiază nu doar de o carieră remarcabilă în lumea muzicii, ci și de experiența bogată a sezoanelor de la emisiunea ”Vocea României”. Acestea sunt atuu-rile pe care artistul le va pune în practică pentru a soluționa misterele de la Masked Singer România. ”Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii” a declarat Horia (sursa: protv.ro)

Horia Brenciu Foto: facebook
Horia Brenciu Foto: facebook