General

Anahi a născut! Cât de emoționantă este fotografia cu bebelușul

iulia.statie
February 5, 2020 16:43 PM

Anahi, o actriță cunoscută pentru rolul său din Rebelde, a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta nu își mai încape în piele de fericire și a făcut o fotografie publică cu bebelușul ei pe o rețea de socializare pentru a le împărtăși fanilor fericirea pe care o trăiește în aceste momente.

Pe aceeasi temaAdela Popescu, despre viața cu doi copii: „Nu voiam să sufere și mă obseda gândul că poate nu vom ști cum să îl ajutăm”

În fotografie este ea alături micuțul ei, iar soțul lui Anahi este și el prezent, sărutându-și copilașul cu grijă pe frunte.

„Bine ai venit, Emiliano! Te-ai grăbit puțin! Dar îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că suntem bine amândoi! A fost o naștere frumoasă, o să vă povestesc toate detaliile. Deocamdată îi mulțumesc lui Dumnezeu încontinuu, dar și vouă, pentru că ne-ați transmis multă dragoste și am fost pomeniți în rugăciunile voastre!”, a fost descrierea scrisă de Anahi pentru poza emoționantă.

Anahi a născut! Cât de emoționantă este fotografia cu bebelușul

Anahi și soțul ei, Manuel Velasco Coello, mai au împreună un băiețel în vârstă de doi ani, pe nume Manuel. Cei doi sunt căsătoriți din 2015.

Aceasta a confirmat a doua sarcină anul trecut, în octombrie, dezvăluindu-le fanilor o fotografie în care băiețelul ei ținea în mână o ecografie a bebelușului.

„Nu-mi imaginam că o să mulțumesc pentru atâtea.”, scria pe atunci Anahi.

„Mă încearcă un amalgam de semntimente frumoase și un entuziasm grozav. Îmi privesc băiețelul și nu-mi vine să cred că va fi fratele cel mare!”, a adăugat aceasta.

„Trecem prin clipe foarte frumoase și mă rog la Dumnezeu ca totul să decurgă bine, să avem sănătate și pace.”, a continuat actrița.

Actrița Anahi a devenit cunoscută datorită rolurilor sale de succes, dar și datorită carierei muzicale. Rolul ce a consacrat-o este cel din telenovela Rebelde, unde a jucat-o pe Mia Collucci.