Fashion

Anamaria Prodan își lasă fiica să pozeze nud. Ce decizie a luat Rebecca

nicoleta.ispasescu
October 22, 2018 10:41 AM

Având în vedere că Rebecca, fiica cea mare a vedetei Anamaria Prodan, cochetează cu modelingul de ceva timp, cel mai probabil va veni un moment când ea va fi intrebată dacă vrea să pozeze nud. Dar oare mama ei ce părere va avea despre asta?

Pe aceeasi temaFericire mare în familia Anamariei Prodan! Fiica ei cea mică a defilat pentru Prada

Ei bine, dat fiind faptul că și Anamaria Prodan a pozat în urmă cu mai mulți ani într-o astfel de revistă, ea nu ar avea nimic împotrivă dacă ar face-o și fiicele ei.

Anamaria a declarat acum ceva timp că este de acord ca fiicele ei să pozeze într-o revistă pentru bărbați, dar doar după ce împlinesc 18 ani și sunt pe picioarele lor.

„La 18 ani, dacă ajung pe picioarele lor, pot poza fara probleme. Pozele artistice sunt frumoase. Eu una ma mândresc cu ele, iar fetele mele le au în camerele lor. Normal că voi poza din nou goală, dar numai dacă o să îmi placă cum arăt. Am 3 nașteri la activ. A fost tare greu, pentru că am pus 30 de kg la fiecare”, a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan își lasă fiica să pozeze nud. Ce decizie a luat Rebecca

Iată că acum fetele Anamariei Prodan sunt majore, însă niciuna nu își dorește să facă ceea ce a făcut mama lor.

Rebecca este foarte hotărâtă și a luat decizia de a nu apărea în astfel de reviste. Fata cea mare a vedetei este foarte timidă și nu-i place ideea de a fi în lumea reflectoarelor, deși s-a născut celebră.

„Opinia mamei cu opinia mea sunt foarte diferite, deci nu sunt de acord (n.r. să pozeze în revista pentru adulţi). Nu vreau să zic nimic urât, dar sunt mai retrasă, sunt timidă şi îmi place să mă ţin pentru mine şi pentru altcineva, nu îmi place să mă vadă toată lumea”, a declarat Rebecca Prodan.

Sursa: viva.ro