News

Anamaria Prodan poartă o bijuterie în valoare de 65 de mii de euro

Verdict.ro
May 1, 2019 16:02 PM

Recent, Anamaria Prodan a fost suprinsă purtând un ceas care valorează nici mai mult nici mai puțin decât un apartament din Bucureşti. Cunoscuta impresară s-a fotografiat purtând pe mână bijuteria în valoare de aproximativ 200 de mii de euro.

Anamaria Prodan poartă o bijuterie în valoare de 65 de mii de euro

Miercuri, impresara a publicat miercuri fotografie în care aparet purtând un ceas şi mai mule brăţări. Toatevalorează peste 200 de mii de euro. La o simplă căutare pe internet, numai ceasul costă aproximativ 65 de mii de euro. Brăţările, toate, valorează câteva zeci de mii de euro în plus, scrie Spy News.

Recent, vedeta TV a defilat cu o geantă ce aparține unui brand celebru, confecționată din piele de crocodil în valoare de nu mai puțin de 80.000 de euro.

Citește și: Anamaria Prodan își lasă fiica să pozeze nud. Ce decizie a luat Rebecca

De mai bine de 10 ani, Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă de dragoste. Cuplul are împreună un fiu în vârstă de 9 ani, Laurențiu Junior. Impresara mai are două fiice din mariajul anterior cu jucătorul de baschet Tiberiu Dumitrescu, iar antrenorul mai are un fiu din mariajul anterior cu Mariana Boldea, actualmente Pffeiffer.

În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Anamaria Prodan a dezvăluit în ce relații este cu fosta nevastă a lui Laurențiu Reghecampf. De-a lungul anilor, Mariana i-a adus numeroase critici și acuzații Anamariei.

Citește și: Ți-l mai amintești pe primul soț al Anamariei Prodan? Ce face și cum arată acum

„Am depăşit momentele acelea. Avem o relaţie decentă şi normală. Eu iert. Poate una dintre calităţile mele foarte mari este că iert orice. Mă gândesc că la disperare oamenii fac multe lucruri şi mă gândesc și că dacă Dumnezeu mi-a dat atât de multă putere trebuie să iert. Nu uit, că nu sunt atât de bună ca Iisus, dar încerc”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Agenția VIP.