Vedete

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit nunta de cristal. Rochia de gală a impresarei a fost ”vedeta” serii!

andreea.voicu
June 2, 2021 12:25 PM

Moment de fericire în familia frumoasei impresare Anamaria Prodan! Ea și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit ”nunta de cristal”. La eveniment au îmbrăcat ținute de gală și au avut chiar și un tort de șapte etaje!

Sexy impresara în vârstă de 47 de ani și partenerul ei de viață, Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 45 de ani, au sărbătorit recent ”nunta de cristal”. Au trecut 13 ani de la căsătoria care a avut loc în Las Vegas, iar în data de 1 iunie, cei doi și-au reînnoit jurămintele. Frumoasa ceremonie a avut loc chiar la Biserica din Snagov, iar la eveniment au luat parte rudele și apropiații, scrie Click!

Îmbrăcați ca de gală, cocheți și eleganți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pornit, mai apoi, după ceremonia din biserică, la un restaurant din Snagov, de fițe. Tortul acestora a avut chiar șapte etaje și a fost decorat cu flori naturale. Printre invitați s-a aflat și celebrul cuplu Andreea Tonciu – Andrei Niculescu.

Pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan i-a făcut o dedicație de dragoste soțului ei: ”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită, cuvintele nu pot exprima iubirea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o port față de tine nu are limită. Nu exista ceva mai frumos decât tine, ești iubirea vieții mele. Nici viața nu este peste tine. Ești mai frumos și decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea!”.

Anamaria Prodan: ”Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu”

Anamaria Prodan și-a lansat o carte în două volume. Vedeta face dezvăluiri din viața personală a sa, dar și din lumea fotbalului. Sexy impresara i-a dedicat o parte chiar soțului ei, Laurențiu Reghecampf, mărturisind cât de important este soțul ei pentru ea, pentru familie, pentru totul.

În cartea sa scrie: ”Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui sau eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și de mândrie! Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele! Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele!”.

Anamaria Prodan a mărturisit în exclusivitate pentru ProSport de ce i-a dedicat o bună parte din cartea sa: ”Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche, ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”.

sursă foto: arhivă Verdict, rețele de socializare Anamaria Prodan