News

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Ce mesaj a transmis vedeta

iulia.statie
February 3, 2021 16:07 PM

Anca Serea trăiește o poveste de dragoste superbă cu Adrian Sînă, iar cei doi formează unul dintre cele mai solide și admirate cupluri de vedete din România. Cei doi se bucură și de șase copii, David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah.

Pe aceeasi temaAnca Serea, despre nașterea primului ei fiu: „Am crescut împreună”

Anca Serea a împlinit 40 de ani

Vedeta a împlinit 40 de ani pe 2 februarie, iar aceasta le-a transmis fanilor ce o urmăresc pe rețelele de socializare un mesaj frumos: „2.02.2021 și 40 de ani! Toți buni, frumoși și liniștiți! Mulțumesc, mama și mulțumesc Doamne!”

Nu a fost singura fotografie pe care a postat-o Anca Serea pe rețelele de socializare cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a mai publicat o poză în care apare alături de soțul ei, Adi Sînă, iar aceasta este îmbrăcată extrem de senzual, silueta ei de invidiat fiind pusă în evidență. „O aniversare specială! Mulțumesc pentru toate amintirile frumose.”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Anca Serea și Adi Sînă treceau printr-o provocare uriașă anul trecut, după ce artistul era diagnosticat cu noul coronavirus. Vedeta a trebuit să aibă grijă de micuți în timp ce partenerul ei stătea în izolare, dar cei doi până la urmă au trecut peste toate greutățile.

„Am avut noroc că Adrian a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos”, povestea în trecut Anca Serea pentru playtech.ro.

Anca Serea, o mămică model

Cunoscută ca o mămică model, Anca Serea se bucură de șase copii, iar silueta ei de invidiat arată că are un stil de viață extrem de sănătos. Multă lume s-a întrebat dacă aceasta își mai dorește un bebeluș, iar vedeta a răspuns la curiozitățile tuturor.

„Nu, păi nici nu am condiția medicală să mai fac un copil acum dar dacă o să fie, așteptăm cu mare drag, dar de anul viitor. Momentan nu sunt însărcinată…Da, clar! Dar nu am zis niciodată că exclud asta, doar că am avut niște probleme medicale destul de grave și nu mai am voie acum.”, a spus ea pentru Click!.