News

Anca Serea, dezvăluiri despre situația financiară a familiei sale și al șaptelea copil

Verdict.ro
May 9, 2021 12:30 PM

Anca Serea a vorbit pentru prima oară despre situația financiară a familiei sale după ce s-a zvonit că aceasta și partenerul său, Adi Sînă, nu o duc prea bine. Totuși, vedeta a povestit că tocmai și-au achiziționat un alt apartament.

Pe aceeasi temaAnca Serea are probleme de sănătate: ''Nu-mi permit să depun efort''

Anca Serea, dezvăluiri despre familia sa

Întrebată despre situația financiară, aceasta a decis să lămurească totul. “Nu vreau să comentez! Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care îl amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez, sau dacă el își dorește să se mute, o să îl lăsăm să se mute aici, să vedem.”, a zis vedeta pentru publicația Click!.

Anca Serea, despre al șaptelea copilaș

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive și admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe vremea în care Anca Serea lucra ca și reporter, iar apoi s-au reîntâlnit într-un club de karaoke, căsătorindu-se civil mai târziu, în 2015.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Anca Serea a vorbit și despre al șaptelea copil, povestind că nu exclude varianta de a mai rămâne însărcinată. „Nu, păi nici nu am condiția medicală să mai fac un copil acum dar dacă o să fie, așteptăm cu mare drag, dar de anul viitor. Momentan nu sunt însărcinată…Da, clar! Dar nu am zis niciodată că exclud asta, doar că am avut niște probleme medicale destul de grave și nu mai am voie acum.”, a spus vedeta pentru publicația menționată mai sus.