Fashion

Anca Serea, însărcinată cu al șaselea copil, pe covorul roșu la petrecerea Viva!

nicoleta.ispasescu
May 23, 2019 14:19 PM

Însărcinată cu al șaselea copil, Anca Serea și-a făcut apariția ieri seară, pe covorul roșu la petrecerea anuală Viva!

Deși ne-a mărturisit că nu poate sta mult, Anca Serea nu a putut să lipsească la aniversarea de 20 de ani a revistei Viva.

Soția lui Adi Sînă a atras toate privirile seara trecută, arătând impecabil într-o rochie albă, din organza de mătase, care îi punea în evidență burtica de gravidă, dar și silueta perfectă.

Dress code-ul petrecerii a fost ”Precious”, prin urmare Anca și-a adus cele mai precioase accesorii, diamante cu perle. Pentru Anca „precious” înseamnă să fie fericită și echilibrată.

„E o ținută gândită în funcție de personalitatea mea, și de faptul că am burtică, și am vrut să fie ceva relativ simplu. Mie-mi plac în general materialele mai naturale. Asta este dintr-o organza de mătase. Trebuia să fie și un pic prețioasă, și atunci am zis să pun niște accesorii, diamante cu perle și atât”.

Anca Serea își amintește cu drag de fiecare petrecere Viva la care a participat, mai ales de cea în care, abia îl născuse pe fiul ei Moise, iar la sfârșitul lunii și-a făcut apariția la cel mai așteptat eveniment al anului.

Fosta prezentatoare TV ne-a mărturisit că la momentul respectiv a avut emoții cu rochia care era mărimea 36, iar Anca nu era foarte sigură că va intra în ea. Totuși, noi știm că „mama-natură” a fost generoasă cu Anca, silueta ei fiind una de invidiat de fiecare dată.

Mai jos puteți urmări interviul integral cu Anca Serea, direct de pe covorul roșu la Petrecerea Viva! 2019.