News

Anca Serea, o mamă model. Cum reușește să-și responsabilizeze copiii

adelina.duinea
December 7, 2018 12:26 PM

Anca Serea este mamă a cinci copii și face față cu brio educației acestora. Pentru a nu întâmpina eventuale neplăceri, vedeta are niște reguli bine stabilite. Chiar dacă își poate permite să le facă orice moft, soţia lui Adi Sînă nu aruncă cu bani. Astfel că, cei mici au înţeles că e nevoie să facă ceva pentru a obţine ce îşi doresc.

Anca Serea, o mamă model. Cum reușește să-și responsabilizeze copiii

Anca Serea a vorbit despre copilăria ei și a dezvăluit de ce a ales să își educe copiii în acest fel.

„Pentru mine este un crez, o filozofie de viaţă, e foarte important să putem să-i ajutăm pe ceilalţi. (…) Noi am fost nişte copii normali. N-am avut o copilărie desprinsă din cărţile de poveşti. Am avut o copilărie frumoasă. Lipsuri financiare, materiale, da, am avut, dar nu le-am simţit la modul că îmi doream ceva extrem  de scump.

Prima pereche de blugi am cumpărat-o prin clasa a şaptea din bănuţii strânşi, de undeva din piaţă. Nici nu cred că e nevoie să mai spun ceva. Nu le cumpăr niciodată de prima oară ceva foarte foarte scump. Le spun întotdeauna că trebuie să aşteptăm o perioadă, că nu mi se pare normal să scot repede cardul sau banii şi să cumpăr.

Cred că e important să valorifice cumva momentul ăla”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Anca Serea a etalat recent, la evenimentul de lansare a unei noi colecții de bijuterii, un superb inel din aur cu diamant. Nu e o bijuterie modernă, cum au crezut mulți, ci una veche, cu o poveste specială, cu valoare sentimentală, dar și materială.

Citește și: Anca Serea poartă pe deget un inel de peste 200 de ani! Cine i-a oferit prețioasa bijuterie