News

Anca Serea, probleme în căsnicie? Ce a spus aceasta despre Adi Sînă

iulia.statie
February 15, 2020 16:50 PM

Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai iubite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o poveste de dragoste ce durează de peste 9 ani, s-au căsătorit acum cinci ani și se bucură de șase copii minunați pe care îi cresc împreună și le fac viața superbă.

Pe aceeasi temaAnca Serea se confruntă cu o anemie severă! „Am simţit că nu mai pot să conduc.”

Totuși, deși trăiesc o iubire frumoasă, nu înseamnă că aceștia nu mai au discuții în contradictoriu uneori, căci nicio relație nu este perfectă.

Recent, Anca Serea a oferit detalii despre mariajul său cu Adi Sînă, în care a povestit că nu mereu le este ușor să realizeze totul la perfecție. Vedeta le-a explicat fanilor pe blogul său că se mai întâmplă uneori să aibă și schimburi de replici și să nu li se sincronizeze programul, ceea ce este foarte greu, ambii dorindu-și să aibă timp pe care să îl petreacă unul cu celălalt.

Anca Serea, probleme în căsnicie? Ce a spus aceasta despre Adi Sînă

“Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață.”, a declarat vedeta pe blogul său.

„Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul.”, a scris Anca Serea.

„De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tău drag, dar nu reușești. Și nu se întamplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord”, a continuat vedeta.