News

Anca Serea și Adi Sînă au plecat singuri în vacanță! Ce locație de vis au ales aceștia

iulia.statie
March 2, 2020 17:55 PM

Anca Serea și Adi Sînâ au plecat singuri în vacanță! Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri de vedete din România și demonstrează în fiecare zi cât de apropiați sunt unul de celălalt.

Pe aceeasi temaAnca Serea, vacanţă de vis peste hotare! Unde a mers împreună cu soţul ei

Aceștia au decis să petreacă timp unul cu celălalt, iar micuții Noah, Ava, Moise, Leah pe care ei îi au împreună, alături de David și Sara, pe care Anca îi are dintr-o căsnicie anterioară, au rămas acasă.

Adi și Anca au ales să plece în Dubai, o destinație însorită și îndepărtată, pentru a se relaxa.

Anca Serea și Adi Sînă au plecat singuri în vacanță! Ce locație de vis au ales aceștia

„Martie cu soare și zile liniștite! Părinții au fugit de acasă.”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Martie cu soare si zile linistite! Parintii au fugit de acasa ☺️! #holiday #happymarch #sunnydays☀️

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

Deși trăiesc o poveste de dragoste superbă și se bucură de o familie minunată, Anca Serea a povestit că nu mereu este totul roz. Cei doi mai au discuții în contradictoriu și uneori programul lor nu se intersectează, ceea ce este foarte greu, căci nu reușesc să petreacă cât timp își doresc unul cu celălalt.

„Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul.”, a scris Anca Serea pe blogul său.

„De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tău drag, dar nu reușești. Și nu se întamplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord.”, a continuat vedeta.

Se pare că această vacanță vine la fix, iar cei doi se pot bucura de timp petrecut doar unul cu celălalt!