Vedete

Anca Țurcașiu arată incredibil la 51 de ani! Vedeta s-a fotografiat în costum de baie

andreea.voicu
June 18, 2021 12:38 PM

Anca Țurcașiu a ajuns la vârsta de 51 de ani, iar vedeta spui că are trup de zeiță! Recent, actrița s-a fotografiat la plajă.

Ancăi Țurcașiu nu-i dai vârsta de 51 de ani! Vedeta a știut întotdeauna cum să se mențină în formă și de ani de zile are un stil de viață sănătos. Celebra actriță arată spectaculos, iar recent s-a fotografiat la piscină! După ce anul trecut s-a separat de soțul ei, Anca Țurcașiu a vrut să își încarce bateriile la soare și să profite de zilele însorite.

Anca Țurcașiu are un stil de viață aparte, căci de peste 30 de ani este vegetariană și este foarte atentă la cum mănâncă. De asemenea, vedeta face și sport!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anul trecut, Anca Țurcașiu s-a separat de soț

Superba vedetă a făcut un anunț cutremurător în care a povestit că mariajul ei a ajuns la final, deși, în urmă cu doar trei ani, aceasta nega vehement zvonurile cu privire la un viitor divorț.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!”, a scris aceasta.

„Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a continuat aceasta.

sursă foto: Instagram Anca Țurcașiu, arhivă VERDICT