Beauty

Anca Ţurcaşiu, despre operaţiile estetice: ''Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi''

andreea voicu
April 8, 2019 15:49 PM

La cei 48 de ani ai săi, Anca Ţurcaşiu arată impecabil, ea reuşind să îşi păstreze silueta din tinereţe. Vedeta le poate face concurenţă cu brio adolescentelor, însă de-a lungul timpului, aceasta a apelat la mici trucuri de înfrumuseţare.

Anca Ţurcaşiu a recunoscut că a apelat la injecţiile cu botox, dar nu ar mai repeta experienţa niciodată, din cauza efectelor secundare. Artista a detaliat totul într-un interviu pentru VIVA!

Anca Ţurcaşiu, despre operaţiile estetice: ”Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi”

O singură dată am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător, mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. 

Am o părere foarte proastă despre acest subiect, în majoritatea situațiilor se întrece măsura. Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc. Fiecare e liber să facă ce vrea, eu personal nu o să fac așa ceva”, a povestit Anca Ţurcaşiu.