Living

Anda Adam a vorbit pentru prima oară despre silueta ei: „Corpul meu fiind puțin mai...”

nicoleta.ispasescu
May 22, 2018 17:59 PM

Anda Adam a dezvăluit motivul pentru care a ales să apeleze la un stilist să o ajute cu ținutele ei.

Pe aceeasi temaEvolutie vestimentara - Anda Adam

A fi persoană publică nu este întotdeauna un lucru pozitiv. Trebuie să ai tot timpul grijă de felul în care arăți, cum te comporți și ce declari. Ca atare, Anda Adam știe foarte bine că este o influență pentru mulți, motiv pentru care trebuie să se mențină mereu la curent cu tendințele: „Noi trebuie mereu să facem un update la imagine, și trebuie de fiecare dată să ne reinventăm și de fiecare dată să avem grijă să fim în tendințe, pentru că avem o foarte mare influență asupra celor care ne plac și ne urmăresc, tocmai de aceea trebuie să avem grijă să fim în trend. Tocmai de-aia am și o stilistă care se ocupă de ținutele mele, pentru că eu consider că nu poți fi bun la toate și este normal să ai un specialist care să te îndrume și să știe mai bine decât tine ce se poartă, care sunt tendințele, în ce zonă este corpul tău pregătit să se îmbrace”.

Se observă foarte clar o evoluție în ceea ce privește stilul Andei Adam. Dacă în trecut artista purta ținute mai provocatoare, chiar vulgare, deși a fost văzută la ultimul eveniment monden cu un decolteu mai mult decât generos, ea ne-a declarat că a primit Ok-ul din partea stilistei sale. Anda a purtat o salopetă nude lungă, care avea un decolteu destul de îndrăzneț: „Nu…uite, am un brand mare aici, pe curea. Aș fi vrut eu să fie creația mea, dar poate cine știe, în viitorul apropiat, reușesc să-mi creez și un brand atât de celebru ca al creatoarei care a făcut această salopetă, însă nu, astăzi port ceva de la Elisabetta Franchi și îmi place foarte tare pentru că este nude, îmi place nude-ul foarte tare. De-aia am ales această salopetă, mai mult datorită culorii”.

Cântăreața a devenit mai conștientă de corpul cu care a înzestrat-o Dumnezeu, unul mai exotic, după cum afirmă ea, prin urmare  trebuie să fie mai atentă, astfel încât să nu lase prea multe la vedere: „Am multe ținute, da, dar am și mulți alți designeri preferați. Stilista mea știe foarte bine ce să îmi aleagă pentru că ea știe cam care sunt favoriții mei și de fiecare dată ține cont de listă și totuși încearcă să îmi facă styling-ul de fiecare dată într-o zonă în care să nu fiu extrem de expusă, tocmai pentru că, așa cum spune ea, corpul meu…Am ales această ținută pentru că mi-a plăcut foarte tare culoarea, nu din alt motiv, corpul meu fiind puțin mai exotic…trebuie să ai foarte mare grijă cum te îmbraci, pentru că poți foarte ușor să te duci într-o zonă ușor vulgară. Și atunci foarte mulți dintre designerii pe care eu îi prefer, nu sunt tocmai pe lista preferințelor ei pentru că m-ar duce într-o zonă foarte extravagantă și ar fi foarte ușor să ne ducem într-o direcție pe care nu ne-o dorim. Ne dorim să rămânem într-o zonă cât mai fashion, cât mai classy și cât mai safe. În seara aceasta am făcut o excepție cu această salopetă. O să am grijă să nu mă așez și să nu mă aplec. Este foarte frumoasă salopeta, dar are instrucțiuni de folosire”.