Beauty

Andra a slăbit 15 kilograme! Ce dietă a ținut vedeta

iulia.statie
February 18, 2020 11:34 AM

Andra și-a câștigat foarte mulți fani de-a lungul timpului și este o artistă extrem de iubită în România, datorită vocii senzaționale, prezenței scenice și dedicației față de admiratorii săi. În trecut, Andra a slăbit 15 kilograme după sarcină și a ajuns să aibă o siluetă perfectă.

Pe aceeasi temaAlexiei Eram îi este greu să fie fiica faimoasei Andreea Esca

Vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus și s-a confruntat cu fluctuații de greutate, însă a descoperit secretul de a avea o siluetă de vis, scrie cancan.ro.

Mai mult, aceasta nu a apelat la specialiști și nici nu a vrut să țină o dietă drastică. Ea a avut grijă să își facă un program fix, cu multe mese și proteine slabe.

Andra a slăbit 15 kilograme! Ce dietă a ținut vedeta

La micul dejun, Andra a ales să mănânce cereale integrale sau legume cu brânză, la prânz meniul consta în piept de pui la grătar, o salată sau o supă și vedeta nu mânca nimic după ora 18. Combinată cu exercițiile fizice, această dietă a dat roade pentru cântăreață.

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva.”, a povestit vedeta acum ceva timp.