News

Andra, declaraţii sincere despre a treia sarcină: „Nu am cum să mă ascund”

andreea voicu
April 18, 2019 13:50 PM

În ultimele luni s-a tot zvonit că Andra ar fi însărcinată pentru a treia oară. Artista şi soţul ei, Cătălin Măruţă, au împreună doi copii, pe Eva Maria (3 ani) şi David (8 ani). Recent, solista a vorbit cu sinceritate despre viaţa personală şi a dat detalii despre o posibilă sarcină.

Andra, declaraţii sincere despre a treia sarcină: ”Nu am cum să mă ascund”

Andra a mărturisit că nu se gândeşte momentan la al treilea copil, însă nu este exclus ca pe viitor să îşi mărească familia. Cântăreaţa şi Cătălin Măruţă au împlinit pe 23 august 2018 zece ani de căsnicie.

”10 ani de căsnicie spun multe. Ne iubim ca la început. Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu.

E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”,  a mărturisit Andra la Radio Impuls.

 

View this post on Instagram

 

23 august 2008-23 august 2018: 10 ani de cand am spus cel mai frumos “DA!” din viata noastra! ❤️ #10yearchallenge #challengeaccepted

A post shared by Andra (@andra) on