News

Andra, despre operațiile estetice: „Voi vrea o intervenție”

Verdict.ro
March 25, 2019 10:26 AM

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Are o carieră de succes și o familie frumoasă. Interpreta a vorbit pentru prima dată despre operațiile estetice, mai ales că mulți sunt curioși să afle dacă ea a apelat la vreo intervenție chirurgicală.

Andra, despre operațiile estetice: „Voi vrea o intervenție”

Cântăreața se opune cu vehemenţă şi susţine că nu a apelat niciodată la bisturiu. Are o teamă foarte mare.

„Am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine. Nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele.

Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu.

Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a spus Andra pentru VIVA!, potrivit Libertatea.

Anul trecut, Andra a împlinit 18 ani de carieră și susține că singurul lucru pe care îl regretă este că nu petrece mai mult timp cu familia ei.

„Au fost cu siguranță momente grele, dar astea sunt orele în care nu prea dormi, oboseala și faptul că nu mai ai neapărat timp liber. În momentul în care am devenit mamă, chiar că s-a risipit timpul meu liber. Deci dacă sufăr după ceva este după timp liber, dar probabil în acest timp aș face tot ceva legat de muncă”, a mai declarat Andra.