News

Andra Măruță este însărcinată? Ce spune Cătălin Măruță despre zvonuri

iulia.statie
September 1, 2020 18:13 PM

Câteva poze cu Andra Măruță au trezit câteva suspiciuni, iar internauții au bănuit că bebelușul cu numărul trei este pe drum.

Pe aceeasi temaCe transformare! Ți-o mai amintești pe Andra roșcată și cu părul foarte lung? Imagini cu artista la începutul carierei muzicale

Andra Măruță este însărcinată?

Totuși, despre aceste zvonuri a vorbit Cătălin Măruță în exclusivitate cu revista Viva!, dezvăluind care este adevărul. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și formează unul dintre cele mai iubite și rezistente cupluri de la noi, așa că este normal ca toată lumea să stea cu sufletul la gură atunci când este vorba despre minunata lor familie.

În curtea casei lor, Andra și-a organizat ziua de naștere, unde au participat cei apropiați: „Îți vine să crezi?! 12 ani de căsnicie. În 2008, chiar de ziua Andrei ne-am căsătorit, la Târgu Jiu. Stăteam și ne gândeam ce repede a trecut timpul. Au fost și nașii noștri de cununie și ne-am bucurat foarte tare să ne reîntâlnim. Momentul special a fost marcat de un tort și de faptul că cei mai apropiați oameni au fost alături de noi.”

Zvonurile privind o sarcină au apărut după ce finul cuplului, Pepe, a postat pe social media câteva fotografii în care îi ținea mâna pe abdomen Andrei. Care este adevărul?

„A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat pe Instagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei.”, a declarat Cătălin Măruță pentru publicația menționată mai sus.

Din nefericire pentru fani, Andra nu este însărcinată, dar Cătălin Măruță a discutat și despre cum ar reacționa micuții lor, Eva și David, dacă ar afla că pe drum mai este un bebeluș.

„N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura. Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant.”, a spus aceasta.