Beauty

Andra ne-a dezvăluit care sunt complexele ei: „Și atunci îi mai acopăr, cu un blush sau ceva iluminator”

nicoleta.ispasescu
June 28, 2018 14:06 PM

A fi persoană publică presupune o atenție deosebită la felul în care arăți, cum te îmbraci, cum te porți etc. Înainte de a deveni faimoși, artiștii nu aveau atâta grijă de ei, însă celebritatea le-a adus un nou statut. Acum ei nu mai pot ieși din casă dacă nu apelează la un stilist, sau la un designer care să îi ajute cu look-ul lor.

Andra se numără si ea printre vedetele care apelează la stiliști și recunoaște că nu are prea multe de obiectat și că se lasă pe mâna lor: Port o rochiță Nissa și niște ciocate. Fabuloasele mi-au ales ținuta. Am mai multe colaborări. Da, sunt ascultătoare. Atâta timp cât mi se potrivește. Știi cum e, se vede forțat un om care nu se simte bine în hainele alea. Dacă nu i se potrivesc, cred că de aici vine talentul stilistului…să găsească stilul potrivit pentru artistul pe care îl îmbracă. Și nu doar haine spectaculoase”.

Cu siguranță stiliștii care se ocupă de Andra știu că tendințele actuale în materie de hairtsyle presupun un păr mai scurt, astfel că, după mai multe rugăminți ale acestora, Andra a decis că e momentul pentru o schimbare: „De ceva vreme mi-am tot dorit să mă tund, stiliștii mi-au tot zis să mă tund. În ziua de azi e foarte ușor să ai părul lung și atunci, mai bine îl ai scurt și când vrei să ai părul lung știi ce faci. Apelezi la extensii, la meșe, la peruci, că se tot poartă, mai ales pe scenă. Iar eu simt acum nevoia de această schimbare și din cauza asta am făcut-o”.

Întrebată dacă a fi persoană publică înseamnă pentru ea să fie mereu la patru ace, Andra ne-a mărturisit că știe să facă diferența între un machiaj de scenă, unul de Tv sau unul de zi: „Ăsta e un machiaj de scenă, dac aș fi fost invitată doar, fără să cânt, mi-aș fi făcut cu totul alt machiaj, mult mai natural. Dar, pentru că am cântat, am fost pe scenă, țin cont de el. Există machiaj de scenă, machiaj de stradă și machiaj de TV, care nu e la fel de puternic ca cel de scenă. Eu țin cont de lucrurile astea, nu știu…văd că fanii mei , cei care mă urmăresc își dau seama de aceste schimbări ale mele”.

Nu se sfiește să iasă nemachiată din casă, însă are un complex, pe care de cele mai multe ori îl ascunde: „Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu”.