News

Andra și Cătălin Măruță, confesiuni despre secretul relației lor

iulia.statie
November 12, 2020 12:52 PM

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai admirate și solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar mulți îi iau exemplu și cred că au parte de relația perfectă, însă, artista a vrut să explice că la fel ca în orice alt cuplu, ei au parte și de tensiuni sau certuri.

Pe aceeasi temaCătălin Măruță, primele declarații despre divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe

Andra și Cătălin Măruță, dezvăluiri despre relația lor

Fiind împreună de aproximativ 14 ani și căsătoriți de 12, cei doi se bucură de un mariaj frumos, mulți visând să fie ca ei. Totuși, Andra a explicat că relația lor este foarte normală, presărată cu momente frumoase, dar și momente grele.

„Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele.”, a declarat cântăreața pentru revista Viva!.

„Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci  ne-am  certat! A zis asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc.„, a continuat vedeta.

Ce a dezvăluit Cătălin Măruță despre soția lui

De asemenea, Cătălin Măruță a oferit dezvăluiri inedite despre soția lui, explicând că este un om ce îl inspiră, o femeie puternică, dar, în același timp, fragilă.

„Deși au trecut 12 ani, eu îmi amintesc de Andra la fel de plină de viață și de frumoasă ca acum. Parcă nicio zi nu a trecut. Mă inspiră modestia ei, farmecul ei, talentul ei și capacitatea de a lucra enorm, în orice condiții. Pe cât este de fragilă, ca femeie, pe atât este de puternică atunci când vine vorba despre profesia ei.”, a spus prezentatorul TV despre partenera lui pentru publicația menționată mai sus.

„Poate trece prin munți, dacă e nevoie. Astăzi, 12 ani de la nuntă și 14 ani de când ne-am cunoscut, pot să spun că a rămas la fel. Poate a devenit doar un pic mai răbdătoare, datorită copiilor.”, a adăugat acesta.