General

Andra și Cătălin Măruță, diagnosticați cu noul coronavirus

iulia.statie
February 1, 2021 10:40 AM

Andra și Cătălin Măruță au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a anunțat că ei se confruntă cu simptome ușoare și le-a spus fanilor că îi va ține la curent cu starea lor de sănătate.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu, totul despre ce s-a întâmplat între ea și Stefan Manolache

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv cu noul coronavirus

Mai mult, fiica lor, Eva, a luat și ea virusul, notează publicația cancan.ro. Anunțul a fost făcut chiar de Cătălin Măruță, ce și-a anunțat fanii că emisiunea lui va continua și va încerca să îi țină la curent cu tot ce se întâmpla cu el și cu familia sa în această perioadă. Cât despre David, fiul lor, acesta nu a diagnosticat cu noul coronavirus.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând.”, a spus Cătălin Măruță pe Instastory, citat de publicația menționată mai sus.

De asemenea, prezentatorul TV și-a asigurat fanii că emisiunea pe care o prezintă va continua cu multe subiecte și momente inedite: „Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.”

Ce le-a spus Cătălin Măruță fanilor

Cătălin Măruță le-a dezvăluit admiratorilor că se simte bine, atât el, cât și soția și fiica sa, în același timp mulțumind pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. Concluzionând, el și-a rugat fanii să aibă grijă de ei și să pună sănătatea pe primul loc.

„Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent.”, a continuat acesta.