Fashion

Andra a purtat o rochie veche de 60 de ani, la concertul de la Sala Palatului

andreea voicu
October 1, 2018 14:24 PM

 

Pe aceeasi temaCe mireasă frumoasă a fost Valentina Pelinel! A radiat în ziua nunţii

Weekend-ul trecut, Andra a făcut show la Sala Palatului, la concertele „Tradiţional”. Pentru spectacol, cântăreața a purtat ținute inspirate din portul tradiţional romanesc.

Mai mult de atât, Andra a apărut pe scenă desculță, însă ținuta care a impresionat publicul cel mai mult a fost formată dintr-o rochie veche de 60 de ani.

Jurata de la ‘Vocea României’ a urcat pe scenă alături de nume grele ale folclorului românesc, iar pe tot parcursul concertului a schimbat 7 ținute, care au avut accente moderne, fiind reinterpretări ale costumelor populare.

Andra a purtat o rochie veche de 60 de ani, la concertul de la Sala Palatului

Pe lângă rochia cu o vechime de 60 de ani, solista a mai purtat și o fotă încrețită în zona taliei care a cântărit în jur de 7 kg.

Andra a avut pe scenă 15 invitaţi, 47 de muzicieni şi dansatori. La 100 de ani de România, 100 de persoane s-au aflat în acelaşi timp pe scenă şi au dat viaţă unor momente memorabile. Constantin Enceanu, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Aurora şi Săndel Mihai, Ionuţ Dolănescu, Irina Loghin, Adrian Daminescu, Veta Biriş, Lidia Buble sau Bodo au fost vedetele care au sărbătorit alături de Andra Centenarul Marii Uniri, fiind acompaniaţi de Orchestra Fraţilor Advahov.