News

Andra, totul despre relația ei cu Cătălin Măruță pe vreme de pandemie

iulia.statie
May 6, 2020 12:41 PM

Din cauza pandemiei, toată lumea stă acasă, fără a avea unde să ieșim și fără prieteni pe care să îi vizităm. Andra ar fi avut acum multe concerte, însă toate acestea au fost anulate, ținând cont de sfaturile date de autorități.

Pe aceeasi temaEste una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră! Cum arată Andra nemachiată

Andra, totul despre relația ei cu Cătălin Măruță pe vreme de pandemie

Acum, aceasta petrece timp acasă cu copiii săi și este alături de Cătălin Măruță, ce încă merge la locul de muncă. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, însă perioada aceasta le-a adus și mai multe lucruri frumoase.

„Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă.”, a declarat Andra în exclusivitate pentru Revista Viva!.

Cât despre cum decurge ziua sa, Andra a dezvăluit că nu uite să petreacă timp cu cei dragi, chiar dacă poate să îi vadă doar online.

„Cum spuneam, nu ne trezim cu alarmă, dar ne cam trezesc Eva și David. Ne pupă, ne îmbrățișează și ne roagă să pregătim micul dejun. Mâncăm, bem cafeaua în tihnă, ei se joacă și singuri. Ne sunăm prietenii, bunicii. David are și școală online, deci are și activitățile lui, iar eu și Eva putem să facem ordine în jucării sau să ascultăm muzică în timpul acela. Timpul trece foarte, foarte repede.”, a zis Andra.

„Încerc să țin o atmosferă cât mai relaxată și veselă acasă, împreună cu copiii. Cătălin are nevoie să zâmbească și să îi încurajeze și pe alții când e în direct. Gătesc și dezinfectez, fac liste de cumpărături și îi reamintesc să se descalțe la intrare, deși oricum o face. Cam atât.”, a povestit vedeta pentru publicația menționată mai sus.