News

André, trupa fenomen, se reunește și pregătește o nouă piesă

andreea voicu
July 3, 2019 10:24 AM

Legendara trupă André se reunește și pregătește o nouă piesă! Cele două fete pline de energie, curaj și originalitate, revin 17 ani mai târziu, cu forțe proaspete și lansează pe 9 iulie „Reset la inima”. Recent, cele două artiste au filmat clipul următoarei lor piese care va fi lansat în cadrul unui eveniment privat organizat de către Cat Music, casa de discuri care a lansat marele proiect în urmă cu 20 de ani.

„André reprezintă copilăria și adolescență mea. Am trăit foarte intens acea perioada și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de dată această să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, declara Andreea Bălan.

André, trupa fenomen, se reunește și pregateste o nouă piesă

Revenirea André înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioada din viață! Au fost cei mai intenși ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela André, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că, da, André a fost și proiectul tatălui meu care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus!

Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în față celor ce ne iubesc, trupa Andre. André este despre noi, André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2″, adaugă Andreea Antonescu.

Trupa s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul „Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația Andre. Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1.500.000 de de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate.

În anul 2001, André este desemnată „Cea mai bună trupa pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. După super hitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”,  „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” și multe alte piese de succes care au devenit imnuri.