News

Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

andreea voicu
March 6, 2019 09:29 AM

Luni, 4 martie, Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiţă, la o clinică privată din Capitală. Operaţia de cezariană nu a decurs cum trebuie, iar solista a făcut un stop cardio-respirator.

Pe aceeasi temaCe spun medicii despre starea de sănătate a Andreei Bălan: ''E la terapie intensivă''

Andreea Antonescu a mers să o viziteze pe Andreea Bălan, însă nu a fost lăsată să vorbească cu ea, datorită faptului că artista se află la terapie intensivă.

Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

În schimb, Andreea Antonescu a putut să o vadă pe fetiţa fostei sale colege de scenă, Clara Maria.

”Am văzut bebeluşa şi este foarte frumoasă, este o fetiţă de nota 10 şi are foarte mult păr. Este superbă. Acum, dacă stau să mă gândesc, cred că totuşi seamănă cu George”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru „Răi Da Buni”.

Andreea Antonescu a dezvăluit şi ce i-a spus partenerul de viață al fostei sale colege, în momentul în care s-au văzut pe holurile spitalului.

Mi-am dorit să vad daca Andreea este bine. Nu am putut să vorbesc cu ea pentru că este în continuare la terapie intensivă, este în continuare sub observaţie, mi s-a spus că şi doarme. Nu am avut posibilitatea decât să vad fetiţa, care este minunată.

M-am întâlnit cu George îninte de a părăsi incinta spitalului, era uşor speriat dar foarte încrezător. Mi-a spus că totul este bine, că aşteaptă în continuare, dar era bine, era foarte încrezător. A spus că este mult mai bine starea Andreei decât a fost ieri şi că se bazează foarte mult pe cadrele medicale din spital”, a mai spus Andreea Antonescu.

Medicul Doru Herghelegiu, cel care a salvat-o pe Andreea Bălan atunci când a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, a făcut declarații despre starea de sănătate a artistei. Acesta a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat cu interpreta, care luni a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Familia nu doreşte să divulgăm în presă foarte multe lucruri despre condiţiile particulare ale acestui caz. Doamna Bălan este pacienta mea. Am fost solicitat de către colegi şi am şi o mică contribuţie. Din nefericire, în consimţământul de naştere e un paragraf unde este specificat acest eveniment nefavorabil, riscul de a muri.

Această complicaţie este mai frecventă la naşterile pe cale naturală. Este o complicaţie extrem de rară. Mortalitatea este foarte mare, peste 90% dintre paciente. Este un accident dramatic, imprevizibil. Astăzi în cursul zilei am reuşit să echilibrăm coagularea sângelui. I-a fost făcută anestezie generală când s-a instalat şocul respirator. Un minut a durat resuscitarea”, a spus medicul.