News

Andreea Antonescu, declarații despre divorțul Andreei Bălan

iulia.statie
September 30, 2020 12:51 PM

Andreea Antonescu este concurentă la ‚Ferma’, însă, aceasta nu a fost primită cu brațele deschise de către ceilalți colegi, după cum chiar ea a declarat.

Pe aceeasi temaCe a dezvăluit Andreea Antonescu despre relația cu Ștefan Manolache!

Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre divorțul Andreei Bălan

Începându-și cariera la o vârstă fragedă alături de Andreea Bălan, cele două reunindu-se anul trecut, vedeta și-a dorit să participe în emisiune pentru a își testa limitele.

„În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”, a spus Andreea Antonescu, citată de publicația Elle.

Totuși, nu toată lumea de la emisiune s-a bucurat pentru faptul că ea s-a alăturat. Printre concurenți se află și George Burcea, fostul soț al prietenei sale, Andreea Bălan. „Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo”, a declarat vedeta la scurt timp după ce s-a alăturat competiției.

Andreea Antonescu, replici dure la adresa lui George Burcea

După întâlnirea cu George Burcea la emisiunea menționată mai sus, Andreea Antonescu a făcut câteva dezvăluiri despre divorțul lui și al Andreei Bălan.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Cancan.ro.