News

Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre fostul partener

iulia.statie
February 5, 2021 11:59 AM

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit, dar aceștia încă nu au divorțat. Vedeta a făcut câteva declarații inedite despre fostul partener, dezvăluind și de ce nu au semnat actele de divorț până acum.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu, obligată să stea departe de fiica ei timp de 6 luni! Ce i s-a întâmplat vedetei

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre fostul soț

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o minunată fetiță, pe nume Siena. Deși cei doi s-au despărțit, fostul soț al cântăreței a rămas în America, iar vedeta a explicat într-o apariție la Antena Stars de ce încă nu au ajuns la notar pentru a finaliza divorțul.

 „Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț.”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit publicației spynews.ro.

Mai mult, Andreea Antonescu a povestit că ea și fostul partener au rămas în relații bune, ținând cont că au fost împreună încă de când erau foarte tineri. „Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România.”, a spus cântăreața.

Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare

De asemenea, vedeta a povestit că fostul ei partener a încercat să se împace cu ea, dar în momentul de față, cei doi sunt în puncte diferite ale vieții lor: „El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani.”