News

Andreea Antonescu își dorește să devină mămică pentru a doua oară

iulia.statie
January 19, 2021 11:41 AM

Andreea Antonescu își dorește încă un bebeluș! Vedeta a dezvăluit că se gândește să devină mămică pentru a doua oară, iar fetița ei și-ar dori nespus un frățior sau o surioară ca partener de joacă.

Pe aceeasi temaCum s-au împăcat Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, totul despre a doua sarcină

Cântăreața se bucură de o minunată fetiță din căsnicia cu Traian Spak, pe nume Sienna. Deși ea și micuța ei nu au luat în calcul până acum un alt bebeluș, iată că s-au pus de acord cu acest subiect. „Da, de câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil! Ciudat e că, până acum ceva timp, nici eu și nici Sienna nu mai luam în calcul un frățior sau o surioară. Cu toate acestea, fără să discutăm prea mult pe acest subiect, ne-am trezit într-o zi amândouă că parcă ne-ar plăcea să mai avem un bebeluș printre noi!”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru revista Viva!.

Deși Sienna locuia până acum la Galați, alături de bunica ei, totul s-a schimbat, iar Andreea Antonescu și fiica sa sunt acum mereu împreună. „Lucrurile s-au mai schimbat în ultima perioadă! Sienna este cu mine în București deja de două luni și am de gând ca situația să rămână așa! Ambele ne dorim să locuim împreună. În fiecare zi ne trezim devreme, la ora 7 începe cursurile la școala online, iar apoi ne ocupăm de teme. În plus, petrecem timp și după ce terminăm totul de pregătit pentru următoarea zi: fie ieșim afară să ne jucăm, fie mă însoțește la vreo filmare. Sunt foarte atentă să fie totul în siguranță pentru ea și să nu fie în vreun fel expusă acestui virus.”, a continuat artista.

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei

De asemenea, Andreea Antonescu recunoaște că se înțelege foarte bine cu fata ei și își dorește să rămână cea mai bună prietenă a Siennei mult timp, un titlu râvinit de toate mămicile.

„Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu. Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală, dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege, pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice. Cred că fiecare părinte își dorește să fie aproape de copil, iar din acest punct de vedere, nu este nicio diferență. Așa sunt și așa simt.”, a spus aceasta pentru publicația menționată mai sus.