News

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache s-au despărţit!

andreea voicu
November 16, 2019 14:04 PM

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache s-au despărţit! Deşi aveau doar o lună de relaţie, se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu, obligată să stea departe de fiica ei timp de 6 luni! Ce i s-a întâmplat vedetei

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache s-au despărţit!

Andreea Antonescu îşi găsise fericirea în braţele tânărului, reporter special la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, la scurt timp după ce a anunţat că divorţează de tatăl fiicei sale, Traian Spak.

Din păcate, relaţia lor nu a durat foarte mult şi au decis că ar fi cel mai bine să se despartă.

Conform Cancan.ro, motivul principal al despărţirii ar fi fost că Andreea Antonescu a aflat de unele ieşiri ‘ascunse’ ale iubitului său, ceea ce a dus la destrămarea relaţiei.

‘Pentru noi doi a fost primul eveniment monden la care am apărut împreună, iar eu cu Andreea Bălan, adică Andre, am cântat aseară pentru revista care a împlinit 20 de ani şi pentru care am fost una dintre cele 20 de coperte.

Noi doi ne-am cunoscut tot la un eveniment monden, la o altă petrecere a unei reviste unde el a venit şi mi-a luat un interviu pentru „Acces Direct”. Eu nu ştiam cine e, dar mi-a plăcut când l-am văzut, însă el îmi cunoştea activitatea. Uite că nu l-am întrebat care e piesa mea care îi place cel mai mult din cele scoase până acum’, mărturisea Andreea în urmă cu câteva săptămâni.