News

Andreea Bălan a arătat superb în rochie de mireasă! Artista s-a cununat religios cu George Burcea

andreea voicu
September 15, 2019 18:39 PM

Duminică, 15 septembrie, Andreea Bălan s-a cununat religios cu George Burcea, tatăl celor două fetiţe sale sale. Cei doi formează un cuplu de patru ani şi s-au căsătorit civil în urmă cu o lună, pe 10 august.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan are interzis la al treilea copil! Ce au anunţat-o medicii

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a fost prezent de data aceasta la nunta fiicei sale. Înainte de a intra în biserică, solista a izbucnit în lacrimi şi şi-a îmbrăţişat părintele şi bunica. Gestul ei a uimit pe toată lumea prezentă.

Andreea Bălan a arătat superb în rochie de mireasă! Artista s-a cununat religios cu George Burcea

Pentru ziua cea mare solista a arătat ca o prinţesă! Andreea Bălan va îmbrăca trei rochii de mireasă, creaţii ale designerului Otilia Brăiloiu.

 

View this post on Instagram

 

Plutesc pe taramul zanelor si al iubirii ❤️ Maine e ziua cea mare… Abia astept? Voi?

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Creatoarea de modă a folosit materiale preţioase pentru toate cele trei rochii. Mătase, tul de mătase şi materiale brodate se vor regăsi în piesele vestimentare purtate de cântăreaţă în ziua evenimentului.

„Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viață unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o singură dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. 

Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă”, mărturisea Andreea Bălan înainte de ceremonie.