News

Andreea Bălan a confirmat divorțul!

iulia.statie
February 28, 2020 13:02 PM

În ultima vreme s-a speculat prin presă că urmează un divorț printre vedete. Este vorba de Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan divorțează! Află care este motivul

Deși cântăreața nu a dorit să ofere până acum detalii, se pare că le-a confirmat fanilor veștile dureroase, anume că totul este adevărat și cei doi vor divorța.

Andreea a făcut totul public pe Instagram, spunându-le fanilor că trece prin momente delicate și trebuie să își protejeze micuțele. „Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun, este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. Vă îmbrățisez cu drag, mereu a voastră AB.”, a scris vedeta.

Andreea Bălan a confirmat divorțul!

 

View this post on Instagram

 

Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere ?Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. ?? Va imbratisez cu drag?, mereu a voastra AB ???

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Deși Andreea nu a spus exact motivul divorțului, se pare că ei nu mai locuiau de ceva vreme împreună. Acum, artista este împreună cu fetițele ei și încearcă să le protejeze cât mai bine.

Recent, George Burcea s-a ales cu dosar penal, conform Click!, pentru că s-a urcat la volan sub influența substanțelor narcotice.